Zuid-Holland - Gouda

Uitzendbureau Onderwijs Zuid-Holland - Gouda

06 – 83 820 825
Nicolette Couprie

Nicolette Couprie

06 – 83 820 825

Uitzendbureau Onderwijs Zuid-Holland - Gouda

Uitzendbureau Onderwijs Zuid-Holland - Gouda op google maps


Welkom bij Flexibility Onderwijs Zuid Holland – Gouda.
Wij zijn uw professionele partner voor het onderwijs op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en ZZP bemiddeling. Wij werken voornamelijk in de regio Zuid Holland binnen de driehoek Gouda-Leiden-Den Haag. Daarbuiten kunnen wij gebruik maken van ons landelijk netwerk van collega’s binnen Flexibility. Tot zover komen wij overeen met elke andere uitzendorganisatie, maar wij gaan verder!
 
Bij Flexibility Onderwijs Zuid Holland – Gouda hechten we veel waarde aan een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Persoonlijk contact, duidelijkheid, afspraak is afspraak, vertrouwen en respect. Dát is onze manier van werken. Dat beloven wij onze bestaande- en onze nieuwe relaties. Of het nu gaat om het invullen van tijdelijke of vaste functies, wij helpen u graag!
 
Kandidaten:
Of je nu voor de klas staat of een ondersteunende functie in het onderwijs zoekt, wij zoeken steeds de beste school bij jouw wensen. 
Tijdens een persoonlijke intake kijken we samen waar jouw kracht ligt. Welke expertise en ervaring breng je me? Wie ben jij als persoon en wie ben jij als je aan het werk bent? Waar krijg jij nu écht energie van? Dat is belangrijk. Dat zoeken wij voor jou in je nieuwe functie. En daar krijgen wij dan weer energie van!!
 
Ben je nog op zoek naar de juiste vervolgstap in jouw carrière? Wil je graag eens bekijken wat de mogelijkheden zijn met jouw huidige opleiding? Of wil je weten wat een goede vervolgopleiding zou kunnen zijn? Ben je slechts tijdelijk beschikbaar of misschien zelfs maar af en toe? Ook dan ben je aan het juiste adres, we denken graag met je mee!
In dit hele proces zullen we je ondersteunen waar nodig. Het opstellen van een CV, het voeren van een sollicitatiegesprek zijn zaken waar we je graag bij helpen. En ook tijdens je plaatsing zullen we je blijven begeleiden, indien nodig opleiden en natuurlijk zijn wij, ook ná schooltijden, bereikbaar voor al je vragen. 
 
Scholen:
Voor alle functies, zowel onderwijzend personeel, als ook voor management- en ondersteunende functies zoeken wij steeds de beste onderwijsprofessional voor uw school. 
Door middel van een persoonlijke intake vormen we een beeld van de school. Wat zijn jullie kernwaarden? Welke aanpak werkt voor jullie leerlingen? Welke onderwijsmethoden hanteren jullie? Hoe is de cultuur op jullie school? Wat vinden jullie écht belangrijk en welke persoon zou een perfecte aanvulling op jullie team zijn?
Met die informatie gaan we, binnen en buiten ons actieve netwerk, op zoek naar de perfecte match. Pas als we die hebben gevonden zijn we tevreden, voor minder doen we het niet!!
 
Nieuwsgierig geworden? Weten hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw carrière of jullie school?
 
Mail dan gerust voor een vrijblijvende kennismaking naar nicolette.couprie@flexibility-onderwijs.nl
Of bel /Whatsapp me op 06 – 83 820 825
 
Flexibility Onderwijs Zuid Holland – Gouda hanteert hoge professionele standaarden en is dan ook ABU-lid en ISO en VCA gecertificeerd.

bekijk 9 vacatures van Uitzendbureau Onderwijs Zuid-Holland - Gouda

Vacatures van Uitzendbureau Onderwijs Zuid-Holland - Gouda

 • Kleuterjuf groep 1/2


  Den Haag|HBO|24 uur per week 21-02-2019

  Voor een openbare basisschool in Den Haag centrum zijn we op zoek naar een leuke en enthousiaste kleuterjuf voor groep 1/2. Het betreft een tijdelijke vervanging vanaf 7 januari tot in ieder geval de voorjaarsvakantie op maandag, dinsdag en donderdag.  

 • Leerkracht groep 7 ma,di


  Den Haag|HBO|16 uur per week 21-02-2019

  Voor een openbare basisschool in Den Haag centrum zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 7. Het betreft een tijdelijke vervanging vanaf 7 januari tot de meivakantie op de maandag en dinsdag  

 • Groepsleerkracht groep 5 regio Rotterdam, 1 dag op vrijdag


  Rotterdam|HBO|8 uur per week 20-02-2019

  Werk jij graag in het onderwijs, en wil je een belangrijk onderdeel zijn in de groei van onze kinderen in Nederland? Kom dan werken als groepsleerkracht op een leuke school in de regio Rotterdam!  Voor een kunstzinnige basisschool zijn wij op zoek naar een zeer bevlogen Groepsleerkracht die flexibel is in het bieden van onderwijs aan...

 • Groepsleerkracht groep 1/2 regio Rotterdam, 3 dagen per week


  Rotterdam|HBO|24 uur per week 20-02-2019

  Werk jij graag in het onderwijs, en wil je een belangrijk onderdeel zijn in de groei van onze kinderen in Nederland? Kom dan werken als groepsleerkracht op een leuke school in Rotterdam!  Voor een openbare Daltonschool zijn wij op zoek naar een enthousiaste Groepsleerkracht die 3 dagen per week aan de slag wil in groep 1 en 2. Het...

 • Groepsleerkracht groep 1/2 regio Rotterdam, fulltime


  Rotterdam|HBO|40 uur per week 20-02-2019

  Werk jij graag in het onderwijs, en wil je een belangrijk onderdeel zijn in de groei van onze kinderen in Nederland? Kom dan werken als groepsleerkracht op een leuke school in de regio van Rotterdam!  Wij zijn voor een openbare basisschool op zoek naar een zeer bevlogen Groepsleerkracht die enthousiast is in het bieden van onderwijs aan...

 • Leerkracht bovenbouw di-vr


  Den Haag|HBO|32 uur per week 20-02-2019

  Voor een openbare basisschool in Den Haag Zuidwest zijn we op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw. Naast het lesprogramma worden er op deze school extra lessen gegeven op het gebied van kunst, theater, dans, muziek, koken en Engels. Door dit aanbod van extra lessen streeft de school naar de optimale ontwikkeling van de...

 • Groepsleerkracht bovenbouw fulltime


  Rotterdam|HBO|40 uur per week 18-02-2019

  Wij zoeken per direct een leerkracht voor de bovenbouw voor een basisschool in Rotterdam. De school staat in een wijk die volop in beweging is, net als de school. Je komt te werken in een team met zowel ervaren als startende leerkrachten. Door deze mix kom je te werken in een dynamisch team met een fijne sfeer. Flexibel maar met een duidelijke...

 • Fulltime groepsleerkracht groep 5 regio Rotterdam


  Rotterdam|HBO|40 uur per week 18-02-2019

  Werk jij graag in het onderwijs, en wil je een belangrijk onderdeel zijn in de groei van onze kinderen in Nederland? Kom dan werken als groepsleerkracht op een leuke school in Rotterdam!  Voor een openbare basisschool zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht die fulltime les gaat geven aan groep 5. 

 • Groepsleerkrachten regio Den Haag


  Den Haag|HBO|8 uur per week 18-02-2019

  Ben jij die bevlogen groepsleerkracht die op zoek is naar een leuke school? Dan help ik jou zoeken naar de school die bij jou past!  Wij ontvangen wekelijks aanvragen van diverse scholen in de regio Den Haag die op zoek zijn naar leerkrachten voor de groepen 1 t/m 8, zowel fulltime als parttime.   


Vacatures in de buurt van ""